Leverandører

​I vores omfattende program findes over 40 leverandører. Vores leverandører er opdelt i to områder, henholdsvis forsvarsmateriel og industri.

Hos Aage Christensen har vi mere end 25 års erfaring med salg af materiel til det danske forsvar, og vi er i stand til at give kompetent rådgivning til vore kunder og leverandører inden for alle projekttyper. Blandt vore referencer tæller flere højt profilerede materielanskaffelser til Hæren, Søværnet og Flyvevåbnet.

Gennem årene har vi opbygget et bredt netværk i dansk forsvarsindustri, hvilket sikrer vores samarbejdspartnere et optimalt udgangspunkt for industrielt samarbejde med danske virksomheder.

​Vi har også det mål at repræsentere verdens stærkeste mærkevarer inden for procesudstyr til industrien. På baggrund af mange års erfaring og knowhow har vi således udvalgt vores leverandører fra hele verden. 

Leverandører som hver især fremstiller det bedste udstyr inden for deres kategori. Og som lever op til vores krav om høj kvalitet.

Modtag nyheder om specifikke interesseområder​

Ønsker du at blive opdateret med seneste nyt om vores produkter og applikationer, kan du tilmelde dig her.

​Seneste nyheder

Ønsker du at se vores seneste nyheder, besøg vores profil på Food-Supply.​

Skelmosevej 10, ​2500 Valby - Tlf. +45 36 44 24 44 - Fax +45 36 44 20 24 - Mail: info@aagechristensen.dk - CVR-nr.: 26234344