Homogenisatorer og statiske mixere


David Bøgh

Produktspecialist

E-mail: db@aagechristensen.dk

Mobil: +45 40 37 21 38

Homogenisering til dit behov

Homogenisering er en proces, der ensarter mejeriprodukter ved hjælp af en homogenisator, således at fedtet eksempelvis ikke samler sig på overfladen i dit glas mælk, mens næringsindholdet forbliver uændret. Vi hos Aage Christensen er specialister på området, hvor vi sælger de bedste maskiner på markedet. Du kan få et overblik over vores udvalg af homogenisatorer fra Avestin ved at klikke her.

​Vælg den rette homogenisator

​Vi har maskiner til ethvert behov inden for homogenisering. Vi har de bedste maskiner af kvalitetsmærket Avestin, der spænder fra laboratoriemaskiner til store produktionsmaskiner med kapaciteter op til 1000 l/h.

Testresultater opnået med de små laboratoriemodeller kan direkte opskaleres til de større produktionsmodeller.

Optioner til vores homogenisatorer inkluderer varmevekslere til temperaturkontrol og filtre/ekstrudere til liposomer.

Avestins unikke højtrykshomogenisatorer med justerbart homogeniseringstryk fra 35 - 2000 bar er yderst velegnede til cellesprængning (f.eks. E.Coli og gærceller), dispersioner, liposomer og diverse emulsioner.

Vores homogenisatorer kan leveres enten med luftmotor, hvor kapaciteten er afhængig af homogeniseringstrykket, eller med elektrisk motor, hvor kapaciteten er uafhængig af trykket i homogenisering.

Aseptisk homogenisator med 6 zoner:

  • Homogenisator med fire separate dampsteriliserbare zoner inklusiv produktzone
  • Mulighed for monitorering af indgangs- og udgangsprocestemperaturen ved hver steril zone

Vil du vide mere om homogenisering?

Alt afhængig af dit produkts fedtindhold og fylde skal du vælge den rette homogenisator til din homogenisering, og derfor står vi klar med professionel rådgivning, så du får det rette produkt.

Skal vi hjælpe dig med at vælge, eller er du klar til at bestille? Så giv os et kald på telefon +45 36 44 24 44 eller send os mail på ​info@aagechristensen.dk​, så finder vi den homogenisator, som du har brug for. Vi ser frem til at høre fra dig.

Membranekstrudere

Avestins LiposoFast ekstrudere kan leveres i to udgaver:

  • ​LiposoFast-Basic til enten 0,25, 0,5 eller 1,0 ml
  • LiposoFast LF-50 til prøver mellem 5 og 50 ml

LiposoFast-Basic

Manuel liposomekstruder, der ved hjælp af to små gastætte sprøjter ekstruderer liposomer gennem en meget fin membran i polykarbonat. Prøven passeres gennem membranen ved at trykke sprøjterne frem og tilbage. Sprøjterne kan leveres som 0,25, 0,5 og 1 ml. 

LiposoFast LF-50​

Bruger trykluft (op til 41 bar) til at trykke liposomprøven gennem en fin membran i polykarbonat og kan ekstrudere prøver mellem 5 og 50 ml. Denne ekstruder har rustfri prøvecylinder med varmekappe til varmefølsomme produkter. LiposoFast LF-50 er rengøringsvenlig og kan autoklaveres.

Se mere om membranekstrudere her

Supraton® rotor-stator homogenisatorer

Supraton homogenisatorer er dynamiske rotor-stator homogenisatorer med flertrins indvendigt homogeniseringsværktøj, der opnår en hastighed på 50 m/s. Supratonerne kan blandt andet anvendes til homogenisering, blanding og dispergering.

Se video med demonstration af princip samt opsætning

Typiske applikationer inkluderer produktion af juicer og sirupper, produktion af bioethanol og biodiesel samt diverse kemikalier. Desuden kan vi levere homogenisatorer specielt designet til homogenisering af polymerbitumen og fremstilling af bitumenemulsioner.

Se mere om Supraton homogenisatorer her

Statiske mixere til homogenisering

Aage Christensen forhandler produkter til homogenisering fra Sulzer Chemtech, som er den førende leverandør af statiske mixere, mixervarmevekslere og plug flowreaktorer. Mere end 25 års erfaring har resulteret i et unikt, teknologisk gennemprøvet design samt økonomiske løsninger kombineret med kompetent rådgivning og teknisk viden.

Statiske mixere bruges til homogenisering af medier uden brug af bevægelige dele. Teknologien anvendes ikke blot til simpel blanding af væsker, men også til væske/gasblanding, varme- og massetransformationer eller i forbindelse med kemiske reaktioner.

Modtag nyheder om specifikke interesseområder​

Ønsker du at blive opdateret med seneste nyt om vores produkter og applikationer, kan du tilmelde dig her.

​Seneste nyheder

Ønsker du at se vores seneste nyheder, besøg vores profil på Food-Supply.​

Skelmosevej 10, ​2500 Valby - Tlf. +45 36 44 24 44 - Fax +45 36 44 20 24 - Mail: info@aagechristensen.dk - CVR-nr.: 26234344