Teknisk indsigt ✔      Rådgivning ✔      Service  

​Aktivt kulfilter til rensning

David Bøgh

Salgschef og produktspecialist

E-mail: db@aagechristensen.dk

Mobil: +45 21 30 32 20​

​Et aktivt kulfilter anvendes til rensning af væsker og luft/gas, hvor de eksempelvis anvendes i aircondition-, ventilations- og udsugningsanlæg, hvilket forbedrer sundheden og miljøet i lokalerne. Med blot et gram kul er det indvendige overfladeareal på ca. 1000 m2, hvorfor et aktivt kulfilter er en yderst effektiv adsorbent.

Da vores produktprogram af aktivt kul inkluderer ca. 100 forskellige kultyper fordelt på granuleret og pelleteret kul samt aktivt kul i pulverform, er det næsten altid muligt at finde en optimal løsning til en given opgave, så tøv ikke med at kontakte os.

Efter brug kan et aktivt kulfilter desuden renses og derefter genanvendes.

Bredt udvalg af aktive kulfiltre

Hos Aage Christensen finder du et bredt udvalg inden for aktive kulfiltre til både væske- og luft/gas-applikationer.

Udvalget inkluderer både standardfiltre til mindre kapaciteter, samt specialdesignede filtre oftest til større opgaver. Standardfiltrene inkluderer luft/gas-filtrene Aeropures, der blandt andet er velegnet til tankudluftning, procesgasser samt Liquidpure til væsker, der blandt andet er velegnet til procesvand, grundvand og som testfiltre.

Luft/gas

​Aeropure K250 inkl. 75 kg aktivt kul – kapacitet 20 - 250 Nm3/h

Aeropure K500 inkl. 150 kg aktivt kul – kapacitet 50 - 500 Nm3/h

Væsker

​Liquidpure inkl. 60 kg aktivt kul – kapacitet 0,5-2 m3/h

​Spørg endelig – vi er klar til at hjælpe dig med et aktivt kulfilter

Et aktivt kulfilter er god måde at forbedre sundheden på, om det drejer sig om grundvand eller procesgasser. Er du i tvivl om, hvilket produkt du har brug for, eller har du andre spørgsmål? Så tag endelig fat i os. Vi står klar til at tale med dig om dit behov, så du får det helt rigtige produkt. Det eneste du skal gøre er at ringe på +45 36 44 24 44 eller sende os mail på info@aagechristensen.dk